dissabte, 4 de juny del 2011

Resum de les assemblees dels pobles de Lleida i les terres de Ponent

Avui, dissabte 4 de juny, s'ha realitzat a l'acampada de plaça Catalunya una trobada dels pobles i indrets de catalunya que s'estan mobilitzan, per tal de posar en comú punts de vista, accions que es realitzen a nivell local i general, i en definitiva crear una línia d'acció conjunta de cara a esdeveniments futurs. La bona coordinació és el primer pas per tal de mouren's tots a una i en la mateixa direcció.

Per part de les comarques de Lleida hem fet una assemblea amb representants de diferents indrets: Tàrrega, Balaguer, Mollerussa, la Seu, Cervera, representats de tot l'Urgell, de la Noguera, del Pallars... amb l'objectiu de crear espais de comunicació contínua entre aquest indrets, que potser per separat poden semblar minoritaris, pero que units i en general, cada cop s'estan fent més grans i extenen el missatge, ampliant simpatitzants diàriament.

S'han exposat els diferents punts de vista de cada assemblea i s'ha arribat a alguns acords:


- Realitzar trobades mensuals entre els diferents pobles de Lleida, establint cada vegada l'assemblea en un poble/ciutat diferent. D'aquesta manera es pot unificar línies d'acció i coordinar idees i aportacions de cada lloc. A més, seria molt positiu per la imatge del moviment el fet de mobilitzar gent d'altres pobles i fer l'assemblea a la plaça principal. La idea es fer una acampada al mes, aprofitant aquestes trobades.


- 17 de Juny a les 18:00 h: En motiu de la trobada 22ª Trobada d'empreses a la Seu d'Urgell, que inclou ponències de diferents sectors empresarials i, a més, portarà a la Seu d’Urgell personalitats rellevants del món de l'empresa, la política i la universitat, s'ha pensat de fer la primera trobada en aquest indret.

La Trobada compta amb la presència de grans executius com Antoni Brufau, president de Repsol YPF i de Global Lleida, Jesús M. Farga (Farga-Farggi), Tatxo Benet (Mediapro y la Sexta), Sandro Rosell ( F.C.Barcelona ), Josep Piqué, ex ministre, president del Círculo de Economía i president de Vueling i Àngel Simon, president executiu de AGBAR. A més compta també amb la presència del president de la generalitat Artur Mas i per descomptat l'alcalde i diputat ( 2 sous ) de la Seu D'Urgell, Albert Batalla.


- Es demana difondre la proposta d'acció, parlar-la en les respectives assemblees i coordinar-nos mitjançant aquest grup. Es important realitzar accions amb resò i que ells se n'adonin que no només a plaça Catalunya s'està treballant. És una bona oportunitat per fer-nos veure i mostrar la nostra indignació.


- D'altra banda, S'ha pensat en realitzar setmana a setmana una proposta de temática per tal d'anar poc a poc, però parlant cada cop totes les assamblees un punt en concret i no divagar entre totes les propostes; abordar-ne una a una i anar a per ella. Per exemple: "Aquesta setmana començarem parlant de.... MEDIAMBIENT, desmaterialisme, aturada de producció... La següent d'habitatge, drets, hipoteques...

Per últim, com s'ha dit abans, aquest espai s'ha creat per a la coordinació, no per a moure informació. Les publicacions de videos i de notícies, seria bo que continuessiu fent-les en els vostres respectius murs i grups d'indignats. Aquest espai és per aportar idees i ajudar a coordinar-nos. Gràcies

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada