dimecres, 8 de juny del 2011

Notícies importants des de l'Alt Urgell

Us escrivim des d'Idignats Alt Urgell. Amb alguns de vosaltres ja ens vam conèixer a la reunió de barris i pobles el dissabte passat a Bcn.

El motiu d'aquest mail és una convocatòria que volem fer des de la Seu en motiu de la Trobada d'Empresaris al Pirineu el 16, 17 i 18 de juny. Tal com diu el títol, es troben empresaris importants de tota Espanya. Des de fa alguns anys aquesta trobada se celebra a la Seu perquè és un lloc on rep molt poca oposició i aquest any volem que sigui diferent. Volem que es trobin reinvindicacions al carrer.

Us adjunto el seu programa d'activitats dels empresaris. Al document adjunt trobareu informació dels ponents, l'horari dels actes dels tres dies i informació complementària. Com veureu, és un acte rellevant i una bona oportunitat de difusió per a les nostres protestes. Aquest és el lloc web oficial de la trobada: http://www.trobadaalpirineu.com

Des d'IAU, estem treballant en un escrit elaborat i ens adherim a les propostes d'accions per al divendres 17 i el dissabte 18 de l'Assemblea de Joves de l'Alt Urgell. Aquest dimecres tenim una assemblea extraordinària per continuar parlant d'aquest tema que ens sembla tan important i per organitzar-lo bé.

La nostra intenció és que vingui el màxim de gent possible i a més aprofitar la trobada per fer la primera Assemblea conjunta de les Terres de Lleida. Us n'anirem mantenint informats.
És important que sapiguem la gent que vingui, per fer una previsió dels espais que caldria habilitar els espais si la gent es queda a dormir. 


Salut, foça i revolució

Comissió Comunicació
Indignats Alt Urgell

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada